Trots op mijn gebit

Ook ontspannen naar de tandarts? Dat kan bij Ivory & Ivory!

Waarschijnlijk kent u de website www.trotsopmijngebit.nl van onze radiocampagne op RTV Utrecht. Trots op mijn gebit is een initiatief van Ivory & Ivory tandartsen en specialisten en met deze pagina willen wij u meer informatie bieden over onze tandheelkundige zorg. Naast reguliere basiszorg, zoals een controle en preventieve (mondhygiëne)behandelingen, bieden we specialistische behandelingen aan volgens de laatste ontwikkelingen. Mist u tanden of kiezen? Implantologie kan de oplossing zijn. Tevens is er aandacht voor cosmetische tandheelkunde, zoals bleken, facings en/of keramische kronen. In veel gevallen is het niet nodig om te happen, maar maakt de tandarts een precieze afdruk door middel van een digitale scan. De kroon wordt gemaakt terwijl u wacht en dezelfde dag stapt u met een nieuwe fraaie kroon naar buiten.  Tijdens een consult is het mogelijk om passend advies te krijgen. In veel gevallen worden behandelingen vergoed vanuit een tandartsverzekering

De allerkleinsten

Advies en informatievoorziening is heel belangrijk en begint al bij onze jongste bezoekers. Bij Ivory & Ivory is er een gespecialiseerd kinderteam aanwezig. Zij begeleiden kinderen spelenderwijs, adviseren over een goede mondverzorging en volgen de gebitsontwikkeling op de voet.

Ruim 25 jaar ervaring

Ivory & Ivory is een organisatie die actief is in meerdere regio’s van het land. Naast de vestigingen in de regio Utrecht, zijn er nog vestigingen in Flevoland, Noord-Holland en Zuid - Holland. Door jarenlange ervaring heeft deze organisatie een stabiele positie verworven binnen de branche.

Kijk welke vestiging in de regio Utrecht voor u het beste bereikbaar is:

 

Maliebaan Catharijnesingel Oudenoord

Maliebaan 44
3581 CS Utrecht
T: 030-2310003
M: tpmaliebaan@ivory-ivory.nl

Catharijnesingel 56
3511 GE Utrecht
T: 030-2343415
M: catharijnesingel@ivory-ivory.nl

Oudenoord 619-621
3513 EP Utrecht
T: 030- 2315370
M: utrecht@ivory-ivory.nl

Rivierenwijk ‘Ivory Tower’

Mijdrechtstraat 59
3522 HV Utrecht
T: 030-2896633
M: rivierenwijk@ivory-ivory.nl

Krijtwal 15
3432 ZT Nieuwegein
T: 030- 6057000
M: nieuwegein@ivory-ivory.nl