Tarieven 2017

De tandartstarieven voor 2017 zijn vastgesteld en bekendgemaakt door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). De tarieven voor 2017 wijken nauwelijks af ten opzichte van het jaar er voor. Alle tandheelkundige zorgaanbieders in Nederland hanteren dezelfde prijslijst. 

Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over de tarieven. U vindt daarom de tarievenlijst online en in onze wachtkamers. Ook tijdens uw behandeling informeren wij u zo volledig mogelijk. Indien u vragen heeft over uw rekening, dan beantwoorden wij deze graag voor u.

Hieronder kunt u meer lezen over de tarieven voor 2017.

Uw factuur
De factuur is opgebouwd uit de verschillende verrichtingen die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de declaratie staat elke verrichting omschreven met codes die landelijk door de overheid zijn vastgesteld. Aan elke code is een door de overheid vastgestelde prijs en toelichting op de behandeling gekoppeld.
Deze systematiek zorgt ervoor dat uw factuur gemakkelijk te begrijpen en te controleren is. 

Techniek- en materiaalkosten

Dit zijn de kosten die gemaakt worden voor het maken van een werkstuk zoals een prothese, kroon of brug. De kosten hiervan kan per werkstuk en per patiënt verschillen.

 

- Tandartstarieven 2017


Lees meer over de tandartstarieven op de website van het KNMT.nl