Betalen

DFA Services heet vanaf 6 juni a.s. Infomedics

Door de naamswijziging krijgt u vanaf 6 juni facturen van uwnota.nl, het merk dat Infomedics gebruikt te communiceren. Voor informatie over uw zorgfacturen kunt u terecht op www.uwnota.nl of via 0900 0400 633
(€ 0,20 per gesprek). 

Betalen en Infomedics

In onze praktijk zorgen wij liever voor uw gebit, dan dat we veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom dragen wij het sturen en het innen van de nota’s over aan Infomedics. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.

Wat betekent dit voor u?

De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van uwnota.nl. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Op tijd betalen

Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Infomedics hanteert een ruime betalingstermijn van 28 dagen. Dat geeft u de gelegenheid om tijdig te betalen.
Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Infomedics via telefoonnummer 0900-0400633 of ga naar www.uwnota.nl

 

Contactgegevens Infomedics

Dokter Stolteweg 7
8025 AV Zwolle

Telefoon: 0900-0400633