Maliebaan: Tandarts in Utrecht

Bent u op zoek naar een tandarts in Utrecht waarbij kwalitatieve tandheelkundige zorg hoog in het vaandel staat? Bij Ivory & Ivory wordt u behandeld door ervaren en gediplomeerde tandartsen. Onze tandartsen maken hierbij gebruik van de meest effectieve behandelmethodes en apparatuur. Hierdoor bent u verzekerd van tandheelkundige zorg van het hoogste niveau.


Onze tandartspraktijk aan de Maliebaan

Onze sfeervolle en zeer professionele praktijk met 5 behandelkamers is gevestigd op de Maliebaan 44, in het karakteristieke Utrecht Oost. Deze toonaangevende praktijk levert hoge kwalitatieve tandheelkunde en mondzorg aan meer dan 9.000 inwoners van Utrecht, Bilthoven, Zeist en Bunnik. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal in onze praktijk naast de kennis en kunde volgens de allerlaatste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en materialen en er wordt gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.

  • Buitenzijde gebouw

  • Wachtkamer

 

 

Zo worden wij beoordeeld

Bij Ivory & Ivory doen we er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij onze praktijk. We proberen onze dienstverlening continu te verbeteren. Uw feedback kan daarbij helpen. Als u opmerkingen heeft, laat het ons dan gerust weten.

 

De specialisten

Onze tandartsen Drs T. Braga, Drs. F.C Nieuwenkamp, Drs M. Gardshol en Drs. R. Owsiejko, adviseren en helpen u graag. Het zeer ervaren tandartsenteam leidt het behandelteam volgens het Ivory & Ivory concept. Men wordt bijgestaan door een zeer enthousiast team van assistentes.

Binnen de praktijk is er een mondhygiëne- en preventieteam aanwezig. Dit team richt zich op preventieve behandelingen om tandvleesproblemen te voorkomen en in het geval van tandvleesproblemen wordt u uitgebreid behandeld door onze mondhygiënisten.

  • Tandarts F. C. Nieuwenkamp

  • Tandarts Drs. T. Cruz de Sousa Braga

  • Mondhygiënist Krista Nagy

  • Mondhygiënist Madelon Smeets

Bekijk het hele team van Ivory & Ivory Utrecht Maliebaan op de teampagina.


We hebben een eigen kindertandverzorgende

Uw kinderen verdienen onze speciale aandacht. Onze kindertandverzorgende Madelon Smeets zal op een speelse, informatieve en professionele manier uw kinderen behandelen. Naast periodieke controle, preventie, zoals sealen en fluoridebehandelingen, en indien nodig behandeling van cariës, wordt de wisseling en de ontwikkeling van het gebit nauwlettend in de gaten gehouden. Met de juiste zorg en begeleiding zal het kind van jongs af aan een gezond gebit hebben en houden! Dit uitgebreide assortiment aan deskundig personeel maakt ons uw complete tandarts.

 

Locatie Ivory & Ivory Utrecht Maliebaan

 


Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking*