Tandarts in Utrecht Catharijnesingel

Bent u op zoek naar een tandarts in Utrecht waarbij kwalitatieve tandheelkundige zorg hoog in het vaandel staat? Bij Ivory & Ivory wordt u behandeld door ervaren en gediplomeerde tandartsen. Onze tandartsen maken hierbij gebruik van de meest effectieve behandelmethodes en apparatuur. Hierdoor bent u verzekerd van tandheelkundige zorg van het hoogste niveau.


Onze tandartspraktijk aan de Catharijnesingel

In het hart van Utrecht, in Hoog Catharijne, is praktijk Catharijnesingel gehuisvest. De praktijk heeft vijf behandelkamers. Er wordt gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen. Door de nieuwste behandelingen en state-of-the-art apparatuur zorgen wij voor een veilige en comfortabele ervaring. De tandarts is up-to-date met de nieuwste technieken en behandelingen om uw gezondheid en comfort te verbeteren. Wij hebben een dynamisch team, ruime openingstijden en zijn makkelijk te bereiken met openbaar vervoer.

Bij onze tandartspraktijk op Catharijnesingel kunt u terecht voor de volgende specialisaties:

  • Algemene tandheelkunde
  • Mondhygiëne
  • Prothetiek
  • Parodontologie


  • Receptie

  • Behandelkamer

 

Zo worden wij beoordeeld

Bij Ivory & Ivory doen we er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij onze praktijk. We proberen onze dienstverlening continu te verbeteren. Uw feedback kan daarbij helpen. Als u opmerkingen heeft, laat het ons dan gerust weten.

Door onze patiënten wordt de praktijk zeer goed beoordeeld. Op zorgkaartnederland.nl werden we beoordeeld met een 8,7.


De specialisten

Het team bestaat uit drie tandartsen: Drs. Urszula Wilinska, Drs. Arman Salim en Drs. Daria Muchowicz en een tandarts gespecialiseerd in parodontologie Drs. Federico Casagni. Deze ervaren tandartsen werken volgens het Ivory & Ivory concept. Men wordt daarnaast bijgestaan door een zeer enthousiast team van assistenten.

Naast het tandartsenteam is er ook een mondhygiëne- en preventieteam aanwezig: mondhygiëniste Hasibe Arikan, preventie assistente Samantha van Dijk en twee paro-preventie assistenten Hosai Timoeri en Milou Meere. Dit team richt zich op preventieve behandelingen om tandvleesproblemen te voorkomen en in het geval van tandvleesproblemen wordt u uitgebreid behandeld door onze tandarts-parodontoloog en mondhygiënist.

Debora Kroon is onze klinisch prothesetechnieker beschikt over de expertise van het verzorgen van kunstgebitten.

Ons team van specialisten staat graag voor u klaar om u een passend advies te geven met betrekking tot uw gebit.

  • Tandarts Drs. U. M. Wilinska - Koltowskai

  • Tandarts Drs. D. M. Muchowicz

  • Tandarts Drs. A. Salim

  • Tandarts Drs. F. A. Casagni

Bekijk het hele team van Ivory & Ivory Utrecht Catharijnesingel op de teampagina.


Locatie Ivory & Ivory Utrecht Catharijnesingel

 


Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking*