Tandarts Utrecht: Onze tandartspraktijken

Bent u op zoek naar een tandarts in Utrecht waarbij kwalitatieve tandheelkundige zorg hoog in het vaandel staat? Dan is een praktijk van Ivory & Ivory de beste keuze. Wij hebben passie voor mondzorg en dit is onze grootste drijfveer bij het gezond maken en houden van uw gebit. Kiezen voor een praktijk van Ivory & Ivory in Utrecht is een keuze voor:

 • Een team van vakbekwame specialisten
 • Inzet van geavanceerde apparatuur
 • Moderne tandheelkundige zorg
 • Online een afspraak inplannen
 • Snel terecht bij spoed

Direct online een afspraak inplannen

Altijd een tandarts in de buurt

Ivory & Ivory heeft vijf vestigingen in en rondom Utrecht. Zo weet u zeker dat er altijd een praktijk bij u in de buurt zit. Onze praktijken hebben ruime openingstijden en u kunt ook ’s avonds bij ons terecht. Hieronder vindt u een overzicht van alle vestigingen bij u in Utrecht en omstreken. U kunt in Utrecht gaan naar de volgende vestigingen:

Catharijnesingel
(is nu Dental Clinics)
Ivory & Ivory Utrecht Catharijnesingel
Catharijnesingel 56
3511 GE Utrecht
T: 030-2343415
M: catharijnesingel@ivory-ivory.nl
Maliebaan
(is nu Dental Clinics)
Ivory & Ivory Utrecht Maliebaan
Maliebaan 44
3581 CS Utrecht
T: 030-2310003
M: tpmaliebaan@ivory-ivory.nl
Rivierenwijk
(is nu Dental Clinics)
Ivory & Ivory Rivierenwijk
Mijdrechtstraat 59
3522 HV Utrecht
T: 030-2896633
M: rivierenwijk@ivory-ivory.nl
Oudenoord
(is nu Dental Clinics)
Ivory & Ivory Utrecht Oudenoord
Oudenoord 619-621
3513 EP Utrecht
T: 030-2315370
F:030-2993288
M: utrecht@ivory-ivory.nl

De tandheelkundige zorg van Ivory & Ivory

In elke praktijk van Ivory & Ivory in Utrecht kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en tandheelkundige zorg die op uw situatie toegespitst is. Tijdens het verlenen van deze zorg werken wij volgens de nieuwste technieken en de hoogste hygiënenormen. Hierdoor bent u verzekerd van tandheelkundige zorg van de hoogste kwaliteit.

Door de samenwerking tussen de verschillende praktijken in Utrecht kunnen wij u niet alleen algemene tandheelkunde bieden maar ook:

 • Mondhygiëne
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Orthodontie
 • Esthetische tandheelkunde
 • Endodontologie

Kindertandheelkunde in Utrecht

Bij Ivory & Ivory vinden wij het heel belangrijk dat uw kind op jonge leeftijd gewend raakt aan de tandarts. Zo voorkomen wij dat hij of zij op latere leeftijd angst voor de tandarts ontwikkeld. Ons gekwalificeerde team van tandartsen met veel kennis en ervaring in het behandelen van kinderen helpen uw kind in een ontspannen en kindvriendelijke omgeving. Zo kunnen wij vanaf jonge leeftijd toezien op een gezonde ontwikkeling en onderhoud van het gebit. Wij adviseren ouders om kinderen al vanaf hun tweede jaar mee te nemen naar onze ervaren tandartsen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tandvleesproblemen?

Heeft u last van tandvleesproblemen of wilt u deze klachten juist voorkomen? Ons team van vakbekwame mondhygiënisten staan voor u klaar om u hierbij te helpen. Op basis van de staat van uw gebit kunnen wij een passend advies geven en stellen wij een persoonlijk behandelplan voor. Voor een optimaal behoud van uw gebit raden wij u aan om jaarlijks een afspraak in te plannen bij één van onze mondhygiënisten in Utrecht.

Naast een team van mondhygiënisten beschikken wij ook over preventieassistenten die zich volledig richten op de preventieve behandeling van tandvleesproblemen. Gedurende een preventieve behandeling wordt uw gebit gereinigd en krijgt u enkele tips om uw gebit in topconditie te houden.

Een stralend wit gebit

Verlangt u naar een stralend wit gebit? Bij Ivory & Ivory bent u aan het juiste adres voor een professionele en pijnvrije bleekbehandeling. Momenteel maken wij gebruik van de nieuwste technologie van Prevdent en Opalescence. Tijdens de in-office behandeling van PrevDent wordt gebruik gemaakt van lichaamseigen stoffen. Het bleekmateriaal bevat hetzelfde kristal als waar de tanden uit zijn opgebouwd. Het kristal hecht zich aan de tanden en dringt vervolgens door tot in de tubili (kleine kanaaltjes waaruit tanden zijn opgebouwd). De behandeling komt zowel de gezondheid als de uitstraling van het gebit ten goede. De prijs voor in-office bleken is slechts €299,-, inclusief goodiebag. 
Opalescence Go is ideaal voor mensen die voor het eerst de tanden willen bleken vanuit huis of juist een opfris bleeksessie willen ondergaan.
De voorgevulde bleeklepels zijn nu extra comfortabel, het bitje beweegt gemakkelijker mee met de bewegingen van de gebruiker. Opalescence go bevat 6% hydrogen peroxide gel. De prijs voor deze behandeling is slechts €99,-

Heeft u vragen of wilt u meer te weten komen over de tandheelkundige zorg van Ivory & Ivory? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vestiging*
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*