Montfoort

Let op: Afspraak maken via de webagenda niet meer mogelijk

Het is helaas niet meer mogelijk om via onze webagenda een nieuwe afspraak te maken of uw huidige afspraak te verplaatsen of in te zien. Voor het maken of wijzigen van een afspraak kunt u onze receptie bellen: 0348- 472 040. Wij staan dagelijks voor u klaar en helpen u graag verder.

De praktijk

Onze gezellige en zeer professionele praktijk met vier ruime behandelkamers is gevestigd op de Hofstraat 13 in een oude middenstandwoning uit 1906 in het stadcentrum van Montfoort. De praktijk is al meer dan 35 jaar een toonaangevend praktijk op tandheelkundig gebied in Montfoort en de omgeving.
Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal in onze praktijk. Dit naast de kennis en kunde volgens de allerlaatste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en materialen en volgens de hoogste hygiënenormen.

Ons team

Onze tandartsen staan garant voor optimale mondzorg. Deze zeer ervaren tandartsen leiden het behandelteam volgens het Ivory & Ivory concept. Binnen de praktijk is er ook een mondhygiëne- en preventieteam aanwezig. Dit team richt zich op preventieve behandelingen om tandvleesproblemen te voorkomen en in het geval van tandvleesproblemen wordt u uitgebreid behandeld door onze mondhygiënisten. Voor de kinderen hebben wij een special kinderteam, die met geduld en heel veel zorg uw kinderen behandelen.
Ons administratief team en receptie staan voor u klaar voor ondersteuning en advies op maat ook inzake verzekeringen en financiele issues waar mogelijk. Dit uitgebreid assortiment maakt ons de complete tandarts voor Montfoort, Linschoten, Oudewater en omgeving.

Tandartsen

  • Tiago Braga: aanwezig op woensdag
  • Daria Murchowicz: aanwezig op vrijdag
  • Lorena Ortiz: aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag


Het team van Ivory & Ivory Montfoort heet u van harte welkom als gast en patiënt in onze praktijk!


Neem contact op met onze tandartspraktijk in Montfoort

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerking*