Montfoort

Let op: Afspraak maken via de webagenda niet meer mogelijk

Het is helaas niet meer mogelijk om via onze webagenda een nieuwe afspraak te maken of uw huidige afspraak te verplaatsen of in te zien. Voor het maken of wijzigen van een afspraak kunt u onze receptie bellen: 0348- 472 040. Wij staan dagelijks voor u klaar en helpen u graag verder.

De praktijk

Onze gezellige en zeer professionele praktijk met vier ruime behandelkamers is gevestigd op de Hofstraat 13 in een oude middenstandwoning uit 1906 in het stadcentrum van Montfoort. De praktijk is al meer dan 35 jaar een toonaangevend praktijk op tandheelkundig gebied in Montfoort en de omgeving.
Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal in onze praktijk. Dit naast de kennis en kunde volgens de allerlaatste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en materialen en volgens de hoogste hygiënenormen.

Ons team

Onze tandartsen staan garant voor optimale mondzorg. Deze zeer ervaren tandartsen leiden het behandelteam volgens het Ivory & Ivory concept. Binnen de praktijk is er ook een mondhygiëne- en preventieteam aanwezig. Dit team richt zich op preventieve behandelingen om tandvleesproblemen te voorkomen en in het geval van tandvleesproblemen wordt u uitgebreid behandeld door onze mondhygiënisten. Voor de kinderen hebben wij een special kinderteam, dat met geduld en heel veel zorg uw kinderen behandelt.
Ons administratief team en receptie staan voor u klaar voor ondersteuning en advies op maat ook inzake verzekeringen en financiële issues waar mogelijk. Dit uitgebreid assortiment maakt ons de complete tandarts voor Montfoort, Linschoten, Oudewater en omgeving.

Tandartsen

  • Tiago Braga: aanwezig op woensdag
  • Daria Murchowicz: aanwezig op vrijdag
  • Lorena Ortiz: aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag


Het team van Ivory & Ivory Montfoort heet u van harte welkom als gast en patiënt in onze praktijk!

 

Naamswijziging en samenwerking met Tandenteam Vink 

Graag informeren wij u over onze aanstaande samenwerking met Tandenteam Vink. Dankzij deze samenwerking kunnen wij nog meer ervaring en kennis onder één dak samenbrengen voor de beste tandheelkundige zorg.

Nieuwe contactgegevens
11 april
verhuizen we naar een prachtige en moderne praktijk, op loopafstand van onze huidige praktijklocatie. Ons nieuwe adres is dan Om ‘t Hof 8, 3417 JA Montfoort. Hier gaan we samenwerken met het team van Tandenteam Vink, onder de naam Dental Clinics Montfoort. Ons telefoonnummer en e-mailadres blijven hetzelfde: 0348 - 472 040 en montfoort@dentalclinics.nl.

Gemaakte afspraken
Gemaakte afspraken tot 7 april gaan gewoon door op het bij u bekende adres. Maandag 8 t/m woensdag 10 april gaan wij verhuizen en zijn wij gesloten. In het geval van spoed kunt u tijdens de sluiting bellen naar Dental Clinics Nieuwegein: 030 - 605 70 00. Voor afspraken vanaf 11 april kunt u bij ons terecht op onze nieuwe praktijklocatie.

Eenvoudig online met iDEAL betalen via Famed
De facturatie blijft via Famed gaan. Indien uw e-mailadres en 06-nummer bij ons bekend zijn, ontvangt u de factuur per e-mail. Naar uw 06-nummer wordt vervolgens een unieke verificatiecode gestuurd, waarmee u de factuur kunt openen. Deze kunt u daarna eenvoudig via iDEAL betalen. Indien u hiervan wilt gebruikmaken, kunt u uw e-mailadres en 06-nummer doorgeven aan de receptie. Zie voor meer informatie: www.famed.nl.

We vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd en ontmoeten u graag weer in de praktijk. Als u nog vragen heeft, staan wij uiteraard klaar om u te helpen.