Tandarts Den Haag

Ivory & Ivory staat voor kwalitatieve tandheelkundige zorg uitgevoerd door vakbekwame en kindvriendelijke tandartsen en specialisten. Passie voor mondzorg staat hierbij hoog in het vaandel en daarom bent u bij Ivory & Ivory verzekerd van:

 • Vakbekwame, gediplomeerde en kindvriendelijke tandartsen en specialisten
 • Er wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur
 • Uitstekend bereikbaar bij spoed
 • U kunt zelf online een afspraak bij ons inplannen
 • Kennis van de laatste ontwikkelingen m.b.t. de uitvoering van tandheelkundige zorg

Direct online een afspraak inplannen bij Ivory & Ivory

Vind uw tandartsenpraktijk in de regio Den Haag

Bent u momenteel op zoek naar een gerenommeerde tandarts in Den Haag waar u terecht kunt voor alle tandheelkundige zorg? Ivory & Ivory is momenteel met twee vestigingen gevestigd in Den Haag. Onderstaand vindt u een overzicht van de praktijken bij u in de buurt.

Ieplaan (is nu Dental Clinics)

Dental Clinics Den Haag
Thomsonlaan 20
2565 LA Den Haag
T: 070 - 345 06 56
M: denhaag@dentalclinics.nl

Wateringseveld (is nu Dental Clinics)

Ivory & Ivory Den Haag Wateringseveld
Laan van Wateringse Veld 120
2548 CC Den Haag
T: 070- 3599774
M: wateringseveld@ivory-ivory.nl

 

 

Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal in onze praktijk. Naast de kennis en kunde volgens de allerlaatste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en materialen en er wordt gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.

Onze tandheelkundige specialisaties

Bij onze tandartspraktijken in Den Haag kunt u terecht voor de volgende specialisaties:

 • Algemene tandheelkunde
 • Mondhygiëne
 • Prothetiek
 • Implantologie
 • Kaakchirurgie
 • Cosmetische tandheelkunde

Angst voor de tandarts?

Ons team van specialisten heeft de expertise en de ervaring om u in een ontspannen sfeer te behandelen. U zult gedurende de behandeling op uw gemak gesteld worden en stap voor stap op de hoogte worden gesteld van het behandeltraject.

Het is belangrijk dat u zich realiseert dat de tandheelkundige techniek de laatste jaren sterk is verbeterd. De spookverhalen uit uw jeugd zijn allang verleden tijd. In principe kan uw gebit tegenwoordig vrijwel pijnloos worden behandeld.

Tandvleesproblemen? Onze mondhygiënisten in Den Haag staan voor u klaar!

Zoals u heeft kunnen lezen beschikt Ivory & Ivory over alle tandheelkundige zorg onder één dak. Zo beschikken onze beide vestigingen ook over een mondhygiëniste. Heeft u momenteel last van tandvleesproblemen of wilt u deze klacht juist voorkomen? Dan raadt Ivory & Ivory aan om jaarlijks een afspraak in te plannen bij één van onze mondhygiënisten in Den Haag. Onze specialisten dragen vervolgens zorg voor een gezond en stralend gebit.

Met spoed een tandarts in Den Haag nodig?

Heeft u met spoed tandheelkundige zorg nodig van één van onze tandartsen in Den Haag? Buiten kantooruren om staan onze specialisten graag voor u klaar. Klik op onderstaande button voor een tandarts bij u in de buurt.

De cliënt aan het woord

“Mooie praktijk waar ze hygiëne en kwalitatieve zorg hoog in het vaandel hebben staan. Ik word altijd goed geholpen en te woord gestaan. Daarnaast beschikt de praktijk over cliëntvriendelijk personeel.”

“Geweldig geholpen bij kiespijn. Ik kon gelijk terecht en de tandarts was zeer vriendelijk. Daarnaast kreeg ik een goede uitleg en werd ik rustig verdoofd. Tandarts Ivory Den Haag bedankt.”


Bent op zoek naar een tandarts in Den Haag waar service, kwalitatieve tandheelkundige zorg en gastgerichtheid hoog in het vaandel staan? Dan bent u bij Ivory & Ivory aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u graag meer te weten komen over onze tandheelkundige zorg? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op met onze tandartspraktijk in Den Haag

Vestiging*
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*