Tandarts Almere

Bent u momenteel woonachtig in de regio Almere en op zoek naar een tandarts waar kwaliteit, service en gastgerichtheid hoog in het vaandel staan? Dan vormt Ivory & Ivory de geschikte tandartspraktijk voor het onderhoud en de verzorging van uw gebit.

Met 19 praktijken door heel Nederland is Ivory & Ivory door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse tandheelkunde. U bent verzekerd van vakbekwame specialisten en tandartsen die zowel door de weeks als in het weekend voor u klaar staan. Daarnaast bent u verzekerd van:

  • Uitstekende bereikbaarheid bij spoed;
  • De meest effectieve behandelmethodes;
  • Ruime openingstijden;
  • Vele specialisaties onder één dak;
  • Snel en eenvoudig online een afspraak inplannen met uw tandarts.

 

Direct online een afspraak inplannen

Door op de bovenstaande button "nieuwe patient" te klikken kunt u zich aanmelden als nieuwe patiënt bij Ivory & Ivory tandartsen en specialisten. Wij willen u erop attenderen dat u voor ieder gezinslid een apart formulier dient in te vullen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

 

Vind uw tandarts in de regio Almere

Bent u momenteel woonachtig in Almere en bent u op zoek naar een tandartspraktijk in uw stad, wijk of zelfs straat? Ivory & Ivory tandartsen en specialisten is momenteel gevestigd op vijf locaties in Almere. U vindt dus altijd wel een tandarts in Almere bij u in de buurt. Onderstaand vindt u een overzicht van alle vestigingen.

De Boog (is nu Dental Clinics)

Ivory & Ivory De Boog
Lavendelplantsoen 68
1313 GA Almere

T: 085-2105250

E: kantoor.almere@ivory-ivory.nl

De Notekraker (is nu Dental Clinics)

Ivory & Ivory de Notekraker
Wim Kanplein 1
1311 LH Almere

T: 085-2105250

E: kantoor.almere@ivory-ivory.nl

Filmwijk (is nu Dental Clinics)

Ivory & Ivory Filmwijk
Greta Garboplantsoen 1
1325 HE  Almere

T: 085-2105250

E: kantoor.almere@ivory-ivory.nl

Perspectief (is nu Dental Clinics)

Ivory & Ivory Almere Perspectief
Hendrick Avercampstraat 15
1318 NG Almere

T: 085-2105250

E: kantoor.almere@ivory-ivory.nl

Westeinde (is nu Dental Clinics)

Ivory & Ivory Westeinde
Westeinde 14A 
1334 BK Almere

T: 085-2105250

E: kantoor.almere@ivory-ivory.nl

Patiënttevredenheid

“Uitermate tevreden over deze praktijk en tandarts in Almere, zeer professioneel, vriendelijke medewerkers, geen angst meer voor de tandarts ondanks een moeilijk gebit en tot nu toe geen enkele reden tot klagen gehad. Absoluut aan te bevelen.” Beoordeeld met een 9,9

 

“Erg moderne tandartspraktijk met goede en aardige mensen die erg betrokken zijn. Ik ben blij dat mijn familie en ik sinds dit jaar bij deze praktijk zijn aangesloten. Voor de kinderen is de vrouwelijke kindertandverzorgster een uitkomst.” Beoordeeld met een 9,9

 

Zeer fijne praktijk en personeel. Als patiënt wordt je erg serieus genomen. Er wordt naar je geluisterd. Bij deze tandarts in Almere ging er een wereld voor me open. Beoordeeld met een 10.

Bron: Independer.nl

 


Met spoed een tandarts in Almere nodig?

Heeft u met spoed een tandarts in Almere nodig? Buiten onze reguliere kantooruren staan de tandartsen en specialisten graag voor u klaar. Klik op onderstaande button voor een tandarts bij u in de buurt.

 

Mondhygiëniste: herstelt of voorkomt tandvleesproblemen

Binnen onze tandartspraktijken in Almere is een team van mondhygiënisten en preventieassistenten werkzaam die zich dagelijks richt op het uitvoeren van preventieve behandelingen om tandvleesproblemen te voorkomen. Gedurende de behandeling wordt uw tandvlees gereinigd en voorziet de mondhygiënist u van enkele handige tips om een gezond gebit te waarborgen.

 

Poetstips: Behoud een gezond gebit

Omdat de gezondheid van uw gebit bij ons centraal staat voorzien wij u graag van enkele handige poetstips.

  • Probeer elke dag een vaste poetsvolgorde aan te houden. Wij raden u hierbij aan om dit twee maal per dag te doen gedurende 2 á 3 minuten.
  • Gedurende het poetsen is het belangrijk dat de achterkant van de laatste kies goed wordt meegenomen. In de onderkaak poetst u daar het beste vanaf de zijkant. In de bovenkaak poetst u vanaf de tegenover gelegen kant, ofwel kruiselings.
  • Ivory & Ivory raadt u aan om gebruik te maken van tandenstokers, flossdraad en/ of ragers. Ons team kan u hierbij een passend advies geven.
  • Wij willen tot slot benadrukken dat mondspoelmiddelen geen vervanging bieden voor het poetsen van de tanden of het flossen.

Heeft u een vraag over onze tandartspraktijken in Almere of wilt u graag een afspraak inplannen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Laat u terugbellen door onze tandarts in Almere

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerking*