Ivory & Ivory, een overkoepelende organisatie met 18 vestigingen

Ivory & Ivory heeft achttien praktijken in diverse regio’s en is met haar ruim 30 jaar ervaring een begrip binnen de Nederlandse tandheelkunde. Bij onze tandartspraktijken zijn meer dan 60 tandartsen aangesloten, hierdoor kunnen wij naast de gebruikelijke zorg ook belangrijke specialismen aanbieden, die niet elke individuele tandarts zich kan permitteren. Zo zijn we bijvoorbeeld goed thuis in parodontologie (tandvleesaandoeningen), implantologie (kunstwortels), endodontologie (wortelkanaanbehandeling incl.specialistische), esthetische tandheelkunde (facings, keramische kronen) en kaakchirurgie (verwijderen van verstandskiezen en wortelpuntresectie).

Hierbij hebben de tandartsen steevast de beschikking over nieuwste technieken en middelen. Op alle vestigingen maken we gebruik van digitale röntgenfotografie, zodat wij direct bij de behandelstoel inzicht krijgen in de status van het gebit. Deze scan maakt het mogelijk om uitgebreide implantologie behandelingen via de computer te plannen.

Met behulp van laserapparatuur kunnen bepaalde specialistische behandelingen worden uitgevoerd. Onze endodontie specialisten voeren zeer gecompliceerde wortelkanaalbehandelingen m.b.v. een operatiemicroscoop.
Het investeren in verbeterde materialen en instrumenten is een constant proces binnen onze tandartsenorganisatie. Preventie staat bij ons hoog in het vaandel en onze kindertandverzorgers hebben veel aandacht en geduld voor de behandeling van kinderen. 
Het beleid van onze praktijken is er op gericht om de zorg, kwaliteit en dienstverlening naar u toe op zeer hoog niveau te leveren. Daartoe verrijken wij ons behandelingsteam regelmatig met nieuwe tandartsen met de nodige ervaring. Daarnaast staan wij in nauw contact met de Nederlandse universiteiten.

De laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde worden op de voet gevolgd. Alles is erop gericht dat nieuwe wetenschappelijke inzichten in de tandheelkunde u zo snel mogelijk bereiken. In het kader van kwaliteitsontwikkeling en bevordering van deskundigheid wordt er binnen de organisatie veel aandacht besteed aan protocollair werken en aan educatie. Regelmatig worden er interne en externe cursussen georganiseerd, in binnen- en buitenland. Dit komt de professionalisering en motivatie van onze medewerkers ten goede. Onze tandartsen maken onderdeel van verschillende intercollegiale overleg structuren. Dit om kennis en kunde uit te wisselen en de huidige kennis continu op te frissen.
Naast de gebruikelijke manier van afspraken maken, is het ook mogelijk om via het Internet zelf een afspraak te maken voor periodieke controle. Als extra service berichten wij u per sms over uw eerstvolgende afspraak. 

Verschillende Ivory & Ivory tandartspraktijken hebben de openingstijden verruimd en zijn op de zaterdagen en de avonduren geopend.

Wilt u meer weten over onze tandartspraktijken, tandartsen en/ of onze tandarts-specialisten neem gerust contact met ons op!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tandarts Amsterdam tandarts Utrecht tandag tandarts Nieuwegein tandarts Krommenie tandarts Westland tandarts Landsmeer tandarts Amsterdam Noord tandarts Schoonhoven tandarts Montfoort