Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/ivory/domains/ivory-ivory.nl/public_html/modules/offices/functions.office.php op regel 84

 

Tandarts Amsterdam

Wij verwelkomen tandarts Erik van Leeuwen op onze praktijk. Hier kunt u zijn verhuisbrief teruglezen.

Bent u op zoek naar een gerenommeerde, vakbekwame tandarts in de regio Amsterdam? Bij Ivory & Ivory begrijpen wij het belang van een mooie gezonde glimlach en daarom bieden wij hoogstaande tandheelkundige zorg voor het herstellen en behouden van uw tandheelkundige gezondheid. Uiteraard houden we zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Het behoud van uw gebit staat centraal! Bij Ivory & Ivory staat u als cliënt centraal en krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdiend. Daarnaast vindt u bij ons alle tandheelkundige zorg onder één dak.

Adres

Ivory & Ivory Tandarts Amsterdam 
Reguliersgracht 142 
1017 LZ Amsterdam

T: 020 - 6260289
M: amsterdam@ivory-ivory.nl

Openingstijden

Maandag 07:30-17:00
Dinsdag 07:30-17:00
Woensdag 07:30-21:00
Donderdag 07:30-20:00
Vrijdag 07:30-17:00
Zaterdag

09:00-17:00 (oneven weken)*

* vanaf 1 januari 2016 zijn wij open op de zaterdagen van de even weken.

Ivory & Ivory heeft 20 praktijken in diverse regio’s en is met haar 30 jaar ervaring een begrip binnen de Nederlandse tandheelkunde. Passie voor mondzorg is het uitgangspunt en onze grote drijfveer, in combinatie met plezier in samenwerken. We streven continu naar het hoogste niveau van kwaliteit, service en gastgerichtheid. Daarom bent u bij ons verzekerd van:

 • Vakbekwame, kindvriendelijke en gediplomeerde tandartsen en specialisten.
 • Kwalitatieve tandheelkundige zorg door geavanceerde apparatuur
 • De nieuwste technieken en behandelingen doordat wij de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde op de voet volgen.
 • Online tools om zelf afspraken in te plannen.
 • Goede bereikbaarheid bij spoed.

Direct online een afspraak inplannen

Onze tandartspraktijk in Amsterdam

Onze zeer moderne en gezellige tandartsenpraktijk is gevestigd in een schitterend grachtenpand in hartje Amsterdam. De tandartspraktijk aan de Reguliersgracht 142 (hoek van de Weteringschans) is al meer dan 30 jaar een toonaangevend establishment op tandheelkundig gebied. Wij bieden tandheelkundige zorg aan meer dan 5.000 regulier komende gasten. Hierbij staan wij klaar voor zowel kinderen als voor volwassenen

Ivory & Ivory, kindertandheelkunde in Amsterdam

Binnen onze praktijk in Amsterdam beschikken wij over een ervaren kindertandverzorgster, die op een kindvriendelijke ontspannen wijze de allerkleinsten behandelt. Er wordt de tijd genomen om uw kind zich op zijn gemak te laten voelen. Door onze kindvriendelijke werkwijze hebben wij al vele kinderen geholpen met de ontwikkeling en het onderhoud van een gezond gebit. Wij adviseren u om kinderen al vanaf 2 jaar mee te nemen naar een kindertandarts. Mw. Zorah van der Wiel is als kindertandverzorger gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen, de ontwikkeling en behandeling van het kindergebit. Voor meer informatie over kindertandheelkunde klik hier

Judith Tillie, moeder van patientjes die bij Zorah onder behandeling zijn: 'Met mijn kinderen naar de tandarts gaan is geen vervelende ervaring meer. Bij Zorah worden de kinderen op hun gemak gesteld, krijgen uitleg over alle handelingen die ze gaat doen en welke instrumenten ze daarbij gebruikt.. Uitgelegd in woorden die voor de kinderen begrijpelijk en leuk zijn. Toen ik laatst zei dat we weer naar de tandarts gingen werd er gejuicht! Het cadeautje aan het eind speelt daarbij vast ook een rol ;-) '

Telefonisch een afspraak inplannen? Ook dat kan bij Ivory & Ivory Tandarts Amsterdam

Tel: 020 626 0289

Implantoloog

Misschien klinkt de term implantologie u in eerste instantie niet bekend in de oren. Implantologie staat voor het inbrengen van een kunstmatige implantaat en biedt vervanging voor een verloren tand. Een implantaat lijkt op een titanium schroefje en kan worden vergeleken met een kunstwortel. Implantologie vormt één van de specialisaties van Ivory & Ivory en wordt uitgevoerd door een deskundige implantoloog met een jarenlange ervaring in dit vakgebied. Voor meer informatie over de behandeling verwijzen wij u graag door naar onze implantologie pagina

Onze angsttandarts in Amsterdam

Vervelende ervaring of bang voor de tandarts? Geen enkel probleem! Wij hebben verschillende soorten tandartsen die ieder hun eigen benadering hebben. Zo hebben we een tandarts die graag de tijd neemt voor zijn patienten en ze op hun gemakt stelt in een ruime en rustige omgeving. Bent u angstig en wilt u liever een snelle en efficiënte benadering, dan kan dat ook. Als u ons aangeeft hoe u het liefst behandeld wilt worden, dan zullen wij de juiste behandelaar voor u kiezen en uw angsten wegnemen.

Onze Specialisten

Persoonlijke aandacht, gastvrijheid en zorg staan centraal bij onze tandartsen. De tandartsen zijn up-to-date met de nieuwste technieken en behandelingen om uw gezondheid en comfort te verbeteren. Door de nieuwste behandelingen en state-of-the-art apparatuur zorgen wij voor een veilige en comfortabele ervaring. Op alle vestigingen maken we gebruik van digitale röntgenfotografie, zodat wij direct aan de behandelstoel inzicht krijgen in de status van uw gebit. Tandartsen Juliëtte Dietvorst, Muriel Akersloot, Reinout Schippers, Erik Qvarnström en Jeroen Daems zijn zeer bekwaam in zowel algemene als esthetische tandheelkunde. Hierbij kunt u denken onder andere denken aan kroon- en brugwerk, facing en in-onlays. De periodieke controles worden vaak gecombineerd met preventieve behandelingen zoals tandsteen verwijdering en het sealen van elementen bij kinderen en jeugdigen.

Mondhygiëniste

Binnen de tandartspraktijk is er een mondhygiëneteam werkzaam, onder begeleiding van een parodontoloog. In het geval van tandvleesproblemen wordt u behandeld door onze mondhygiënistes Elena Urdarianu, Masha Balazadeh en Zorah van de Wiel. Samen wordt gekeken naar de dagelijkse verzorging van uw gebit en wat er eventueel anders kan. Tevens wordt er een behandelplan opgesteld dat is afgemeten op uw mondsituatie.

Preventieassistente

De paro-preventieassistentes Simone van Cooten en Sylvia van Schijndel richten zich samen met preventieassistente Pauline Sanders op de preventieve behandeling om tandvleesproblemen te voorkomen. Gedurende de behandeling wordt uw tandvlees gereinigd en krijgt u enkele tips om uw gebit in een gezonde conditie te houden.

Tanden bleken in Amsterdam

Simone van Cooten, Leslie Elenbaas en Pauline Sanders zijn naast het verrichten van preventieve behandelingen, gespecialiseerd in het geven van bleekbehandelingen met de nieuwste technologie van PrevDent, waarbij gebruik wordt gemaakt van lichaamseigen stoffen. Het bleekmateriaal bevat hetzelfde kristal als waar de tanden uit zijn opgebouwd. Het hecht zich aan de tanden en dringt door tot in de tubili (kleine kanaaltjes waaruit tanden zijn opgebouwd). De tanden worden als het ware gerepareerd en tegelijkertijd witter gemaakt.

De prijs voor het bleken van uw tanden is slechts €299,-, inclusief goodie bag!

Air®aligner

Onze tandarts Schippers is erkend Air®aligner-gecertificeerd en daar zijn we natuurlijk erg trots op. De Air®aligner is een onzichtbare maar effectieve beugel.

Wat betekent dit voor u als patiënt?

Onze certificering betekent dat u bij tandarts Schippers terechtkunt als u graag een beugel wilt, maar niet wilt dat deze zichtbaar is. De Air®aligner verandert de stand van uw tanden, maar is uit te nemen en nagenoeg onzichtbaar. De Air®aligner kan bij een volwassen gebit kleine correcties uitvoeren om zo de tanden weer mooi recht te zetten. De voordelen van de Air®aligner:

 • op maat gemaakt
 • uitneembaar
 • onzichtbaar
 • snel en blijvend resultaat

Wilt u meer weten over deze certificering of of dit type beugel voor u geschikt is? Klik hier of neem contact met ons op!

Patiente F. Muskens over R. Schippers: 'Via deze weg wil ik graag mijn complimenten geven aan tandarts Schippers. Afgelopen week had ik een afspraak bij hem ivm een zeurende pijn in mijn kiezen. Na een zeer grondige check, was zijn conclusie dat die pijn hoogstwaarschijnlijk niet werd veroorzaakt door mijn gebit, maar een geheel andere oorzaak die inderdaad klopte. Sowieso was ik op dat moment al zeer te spreken over zijn grondigheid en advies over het al dan niet nemen van foto's (ik ben zwanger). Een paar dagen later werd ik door hem gebeld om te informeren hoe het ging. Enorm attent!!

Kortom, alle lof voor tandarts Schippers!'


Poetstips van de tandarts

Bij Ivory & Ivory staat de gezondheid van uw gebit centraal. Graag voorzien wij u daarom van enkele handige poetstips.

 • Pas elke dag een vaste poetsvolgorde aan. Daarnaast raden wij u aan om uw gebied twee maal per dag te poetsen gedurende twee minuten.
 • Ivory & Ivory raadt elke cliënt aan om ook de achterkant van de laatste kies goed te onderhouden. In de onderkaak poetst u daar het beste vanaf de zijkant. In de bovenkaak poetst u vanaf de tegenover gelegen kant, ofwel kruiselings.
 • Voor het onderhoud van het gebit maakt het niet uit of u eerst de onderkaak poetst of de bovenkaak, maar wij raden u aan om steeds dezelfde volgorde aan te houden.
 • Maak naast de tandenborstel ook gebruik van flossdraad, tandenstokers of ragers. Kies de hulpmiddelen gezamenlijk met uw mondhygiënist of tandarts.
 • Mondspoelmiddelen bieden geen vervanging voor het flossen of het tanden poetsen.

Neem contact op met onze tandartspraktijk in Amsterdam

Heeft u vragen of wilt u meer te weten komen over de tandheelkundige zorg van Ivory & Ivory? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of te mailen naar amsterdam@ivory-ivory.nl.

Heeft u vragen?

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerking

Helemaal 'uit de Kunst' met de grote K!

We hebben regelmatig wisselende artiesten die hun kunst in onze praktijk exposeren. Iedereen is van harte welkom om langs te komen en een kijkje te nemen, of u nu patiënt bent of niet, iedereen is welkom. Momenteel hangt er onder andere kunst van Lily Bisschop:

www.lilybisschop.nl