In office bleken met Prevdent

In-office bleken met PrevDent

Tanden-bleken is de laatste decennia een echte ‘hype’ geworden. Dat gebeurde niet altijd op professionele en veilige wijze. Gelukkig heeft de wetgever in 2012 bepaald dat tanden-bleken alleen nog maar door de tandarts mag worden aangeboden en uitgevoerd. Dat kan met producten voor thuisgebruik (zogenaamde bitjes) of in een behandeling van slechts één tot twee uur bij de tandarts zelf. PrevDent heeft een in-office ‘tanden-bleek’ methode ontwikkeld met toepassing van nano-Hydroxyapatiet in combinatie met een zeer laag gehalte aan waterstofperoxide (slechts 6%).

Hoe lang blijven mijn tanden wit? 
Uw tanden zijn net zo individueel en uniek als uzelf en daarom verschillen de feitelijke resultaten.Over het algemeen blijven de witmakende resultaten van PrevDent CrWR – met inachtneming van goede mondhygiëne en normale blootstelling aan verkleurende voedingsmiddelen en dranken - 2 tot 3 jaar gehandhaafd.

Is PrevDent veilig? 
Veilig? Jazeker! Als enige professionele tanden bleekmethode maakt PrevDent CrWR gebruik van een laag percentage waterstofperoxide. Daardoor is PrevDent CrWR een veilige methode om uw tanden weer hun natuurlijke witte kleur te geven.

Doet het pijn? 
Het PrevDent CrWR procedé is gewoonlijk pijnloos. Een heel klein percentage mensen ervaart een lichte, doffe, “pijn” na de behandeling. Met een pijnstillend middel is die goed te bestrijden. Overigens is spoelen met lauw water vaak net zo effectief.

Is de PrevDent behandeling voor iedereen geschikt? 
Bijna iedereen die graag wittere tanden wil hebben kan profiteren van het gebruik van PrevDent CrWR. Zelfs diegenen die een zeer sterke aanslag van voedsel, tabak of tetracycline hebben.Uw tandarts zal bepalen wat het beste voor u is.

Hoe wit worden mijn tanden? 
Uit onderzoeken is gebleken dat met PrevDent CrWR tanden gemiddeld 9 nuances witter worden. Dit is bewezen aan de hand van de leidraad voor dentale nuances die door tandartsen over de hele wereld wordt gebruikt. De resultaten hangen natuurlijk af van de kleur van uw tanden en uw omstandigheden. Uiteindelijk is het doel de voor u optimale natuurlijke witte kleur te bereiken. Tijdens de consultatie bespreekt de behandelaar wat u persoonlijk in uw individuele situatie kunt verwachten.

Kosten?
De kosten voor het bleken van uw tanden zijn €299,- Dit is inclusief een uitgebreid nazorgpakket, bestaande uit o.a. tandpasta met nano-Hydroxyapatiet (zonder fluor), mondspoelmiddel en een tandgloss die de tanden beschermt en laat glanzen.